Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti

İYİ YERYÜZÜ VATANDAŞI

Monoï de Tahiti

Appellatıon D'orıgıne

   SPA'LARA ÖZEL MASAJ VE VÜCUT YAĞLARI   

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Tiare

ARGAN

Monoï de Tahiti   

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Argan-Tiare

FRANGIPANI

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Frangipani

UMUHEI

TAMANU

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Tamanu

saffron

ROUCOU

TIARE

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Tiare-Cicegi
Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Umuhei

Tahiti'nin sembolü olan Tiare çiçekleri büyüleyici sofistike kokusu ile "Tahiti'nin çiçegi" (Gardenia Tahitensis) olarak literatürlere geçmistir. Kar beyazı renkli çiçek, sahip olduğu özellikler ve sağladığı faydalar sayesinde adalarda saflığı, yumuşaklığı, arınmayı ve uyumu sembolize eder.

Tahiti'nin mercan yataklarında yetişen hindistancevizi (Cocos Nucifera), Tahiti'nin beyaz altını olarak nitelendirilir. 

İnce ve ipeksi olan yağı son derece 

nemlendirici ve besleyicidir.

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Coconut
Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Orjinal

Orıjinal Monoï?           Monoï de Tahiti®, Appellation of Origin?

Bir ürünün gerçekten Monoï de Tahiti® olduğunu ambalajın üzerindeki sertifika logosundan anlayabilirsiniz. Ayrıca içerikler (INCI) kısmında mutlaka Tahiti kökenli hindistancevizi içeriğini tanımlayan “Cocos nucifera” ve tiare çiçeklerini tanımlayan “Gardenia tahitensis” terimlerini içermelidir.

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Tiare-Cicegi-Flower

MANEA TAURUMİ

GELENEKSEL POLİNEZYA MASAJI

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Geleneksel-Polinezya-Masaji
Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Sicak-taslar-ile-masaj

Monoï Rai Fenua * Rouru Manea

baş ve ayak masajı * saç bakım ritueli

Monoï Ofai

sıcak taşlar ile masaj

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Bas-Ayak-Sac-Masaji

Tüm masajlarınızda kullanabileceginiz Saru Monoï de Tahiti vücut ve masaj yağları, ciltleri sıradışı nemlendirme özelliği ile ipeksi pürüzsüzlüğe ve konfora kavuşturur.

VÜCUT  *  YÜZ  *  SAÇ

 

Monoï de Tahiti

VÜCUT VE MASAJ YAĞLARI

Tiare Tahiti, Polinezya'nın kültürel sembolü haline gelmistir. Hergün toplanan
taze çiçekler aksam üstleri toplanan yerliler tarafından ritüel olarak işlenir.

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Tiare

   NEMLENDİRİCİ * CANLANDIRICI *   PÜRÜZSÜZLEŞTİRİCİ * BRONZLAŞMAYI HIZLANDIRICI

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Tiare

Bebek bakımından Polinezya güzellik ritüellerine kadar çok yönlü kullanımı olan Monoï de Tahiti, nemlendirici, koruyucu, besleyici özellikleri sebebi ile tercih edilir. Bu degerli yağ hızlıca cildin üst tabakasını nemlendirir. Etkisi
ipeksi pürüzsüzlük, narin alımlı bir koku ve daha canlı bir cilttir.

 

Annatto, Achiote veya Urucum olarakta bilinen Roucou ağacının anavatanı Güney Amerika'dır.

Yerliler günlük olarak güneşten ve böcek sokmalarından korunmak için kullanırlar.

Yerliler «Redskins-Kızılderili» ismini bu sebeple almışlardır.

Havuçtan 100 kat daha fazla

beta-karoten içerir.

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Rouocu

Koruyucu özelliğinden dolayı gıda

endüstrisinin de terchihi olan roucou,
Hollanda peynirleri, yağları gibi dünyaca meshur gıda ürünlerinde de uzun zamandır
kullanılmaktadır.

   NEMLENDİRİCİ * KORUYUCU *  

PÜRÜZSÜZLEŞTİRİCİ * DOĞAL RENK VERİCİ

 

1950'li yıllardan bu yana Tamanu

meyvesi, yaprakları ve kökleri ile

yapılan ilaçlar, yöresel ilaç kitapları 

haline getirilmistir.

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Tamanu

YATIŞTIRICI * MİKROSİRKÜLASYONU ARTTIRICI * 

KORUYUCU *  YAPILANDIRICI

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Tamanu

Polinezya ve Pasifik

adalarında yerli

kabileler tarafından

ritüel objesi

olarak kullanılan 

Tamanu (Foraha) 

"binlerce meziyeti içinde barındıran"

kutsal ağaç olarak kabul edilmiştir.

 

Rea Tahiti olarak adlandırılmıs Okyanusya Safranı özellikle cilt ürünlerinde karotenoid ve yoğun A vitamini açısından zengin
yapıya sahip olduğu için tercih edilir. Türmerik ailesinden gelir ve sarıdan turuncuya dönük renge sahiptir.

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Saffron

Okyanusya safranı "serbest radikal yiyici" olarak da anılır. Kuru ciltler için son derece etkin bakım sağlar. Yüksek oranda karoten ve A vitamini içerir.

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Saffron

NEMLENDİRİCİ * SERBEST RADİKAL KARŞITI * 

KORUYUCU *  BRONZLAŞMAYI HIZLANDIRICI

 

Tüm yaprakları koparılmış olsada sürekli çiçek verme yeteneğine sahip bu ağaç  "ölümsüz ağaç"

olarak adlandırılmıştır.

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Frangipani

NEMLENDİRİCİ * SIKILAŞTIRICI * 

KORUYUCU *  YATIŞTIRICI

Saru-Organik-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Frangipani

Frangipani ismi 12. yüzyılda yasamış bir İtalyan parfümcünün yarattıgı efsanelesmiş kokuya dayanır. Yüzyıllar sonra Avrupalı gezginler Karayiplerde
Plumeria ağacını keşfettiklerinde kokularının çok benzer olduğunu fark etmişler ve bu ismi vermişlerdir.

 

Umuhei bir Marquesas adası geleneğidir. Her sabah kadınlar aromatik bitki ve çiçekler ile kendilerine bir kolye hazırlarlar. Boyunlarına takarak bütün gün kendi üzerlerinde taşırlar. Aksam olunca günboyu taşıdıkları kolyeyi hindistan cevizi içerisinde ezerek yağını alırlar. Tüm bu ritüelin sebebi bu yağ karışımı ile eşlerine masaj yapmaktır.

Saru-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Umuhei

Bu geleneğin adını verdigi "Monoi Umuhei",

7 polinezya bitkisinin karışımından
oluşur: Tiare, Ylang-Ylang, Mavi Ageratum, Miri Sarmaşığı, Safran, Ananas ve Sandalwood.

YATIŞTIRICI * NEMLENDİRİCİ * 

KORUYUCU *  SERBEST RADİKAL KARŞITI

Saru-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Umuhei
 

Yüksek oranda A vitamini ve E vitamini içerir. Nemlendirici, besleyici elementleri sayesinde elastikiyetin artmasına yardımcı olur.

Saru-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Argan

NEMLENDİRİCİ * BESLEYİCİ * 

CANLANDIRICI *  YAPILANDIRICI

Saru-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Argan

Argan ağacı yoğunlukla Fas'ın Berber bölgesinde yetişir. Saç ve cilt için besleyici, nemlendirici özellikleri sayesinde şifa bulmuş yerliler uzun zamandır argan yağını "yaşamın ağacı", “mucize yağ” veya “sıvı altın” olarak adlandırmışlardır.

1998 yılında Fas’ın Argan yetişen  bölgeleri UNESCO Biyosfer Rezervleri Programı’na dahil edilmiştir.

Monoï de Tahiti

VÜCUT VE MASAJ YAĞLARI

SPA'LAR İÇİN SAĞLADIĞI DİĞER FAYDA VE AVANTAJLAR

Kilitli kapak ile sağlanan güven

 

Havlularda kötü koku veya kalıntı bırakmaz

 

kg. yerine masaj başına adet kontrolü

Saru-Monoi-de-Tahiti-Body-Oil-Vucut-Yagi-Argan